Logo

Hvidløgsrejer.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidløgsrejer. 

 
Sydende godt! Rejer serveret i støbejernsform, der holder dem brændende varme! Her er alle de bedste opskrifter
4 portioner. Forberedelse: 25 min. Tilberedning: 15 min.

 
# Ingredienser
1 kg rå rejer
2,5 dl olie
60 g smør
6-8 fed meget finthakkede hvidløg
serveres med citron (kan udelades)

 
* Tilberedning
1. Pil rejerne. Fjern hovederne, men lad halerne blive siddende.
Fjern tarmen med en skarp kniv. (Flæk ryggen, men skær ikke helt igennem.)

 
2. Forvarm ovnen til 210°C.
Stil fire små støbejernsforme på en bageplade og opvarm dem i 15 min.
Tilsæt olie og smør i en lille gryde og varm det ved jævn varme.

 
3. Fordel olieblandingen jævnt i formene.
Fordel så rejerne i formene og hvidløgene ovenpå. (Pas på, for formene er meget varme).
Tilbered rejerne i varmen fra formene og olieblandingen. Server med citronbåde.



Hvidløgsrejer. 

Prøv sammen med:
Hovedret: Glaseret sprængt lammekølle
Dessert: Honnningnødderuller

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her