Logo

Indonesiske bylter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indonesiske bylter 

 

En spændende ret at sætte frem på en buffet. Lav gerne en stor portion og frys ned til senere brug.

Det smager saftsuseme godt. Retter med bylter hitter netop nu!

Tid: ca 45 min, heraf 10-15 min til gratinering. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 6 pers.

 

# Ingredienser

PANDEKAGEDEJ:
2 æg

4 dl mælk

1½ dl hvedemel
½ tsk salt

1 spsk smør eller margarine

 

FYLD:
2 løg

2 spsk smør, margarine eller olie
½ tsk karry

400 g hakket kalv og flæsk
1 lille båd hvidkål

1 gulerod

1 spsk hvedemel
½ dl tomatpuré

2 dl vand eller bouillon
1-1½ tsk salt

tsk peber

¼ tsk stødt ingefær
1 spsk soya

evt 1 fed hvidløg

 

GRATINERING:
1½ dl reven ost

 

* Fremgangsmåde

1. Pisk ingredienserne til pandekagedejen sammen.

Smelt fedtstoffet og tilsæt dette.

Så behøver du ikke komme fedtstof på panden til hver pandekage.

 

2. Pil og hak løgene til fyldet.
Smelt fedtstoffet på en pande.
Steg løgene bløde sammen med karry uden at de tager farve.
Skru op for blusset og tilsæt kødet. Brun det under omrøring.

 

3. Snit hvidkålen fint, skræl og riv guleroden, kom det ned til kødet.
Drys melet over. Tilsæt tomatpuré, vand eller bouillon.

Smag godt til med salt, peber, ingefær, soya og evt. hvidløg.

Lad det koge under låg ca 10 minutter.

 

4. Opvarm en stegepande. Hæld dej på og bag pandekagerne, men kun på den ene side.

Læg lidt fyld midt på hver pandekage.

Fold dem sammen til bylter og læg dem i små alu-forme.

 

5. Drys med reven ost og gratiner ved 250 °C 10-15 min, eller til osten har fået farve og bylterne er
varme. Server med en salat.

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket kalv og flæsk

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg

 

Se alle de bedste opskrifter med Ost

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her