En mættende og varm ret fra det franske køkken! Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med mange spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 30 min. Tilberedningstid: 30 min.
Kuverter: 4
# Ingredienser
2 spsk olie
40 g smør
4 store løg, skåret i skiver
2 spsk hvedemel
¼ tsk hvid peber
1,25 l oksebouillon
0,6 dl hvidvin
4 små squash, skåret i skiver
1 flûte
1,2 dl revet ost
* Tilberedning
1. Opvarm olie og smør i en stor gryde.
Tilsæt løg og steg det under jævnlig omrøring ved lav varme
i 8 min.
Pas på, at løgene ikke bliver brændt.
2. Drys mel og peber over de stegte løg og rør det ind i
dem.
Lad det svitse i 2-3 min.
Tag gryden af varmen og rør langsomt bouillon og vin i.
3. Stil igen gryden over på varmen og bring indholdet i kog.
Skru ned for varmen og lad det småkage i 10 min.
Tilsæt squashene og lad dem simre med i 5 min.
4. Skær brødet i skiver og rist dem på den ene side.
Drys den anden side med ost og grill brødet, indtil den er
smeltet.
Server suppen med brødskiverne øverst.
Prøv sammen med:
Hovedret: Tun, asparges og
makaronifad
Dessert: Kompot
af tørret frugt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.