Logo

Laks og noriforĂĽrsruller med lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks og noriforĂĽrsruller med lime 

 
En overraskende smag i et sprødt svøb. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spÌndende opskrifter og menuforslag.
Forberedelsestid: 30 min. Tilberedningstid: 30 min. Kuverter: 10

 
# Ingredienser
6 piskede ĂŚg
10 noriplader
250 g røget laks
1 bundt kinaløg
1,2 dl majsmel
0,8 dl vand olie til stegning 
limebĂĽde 
soyasauce

 
* Tilberedning
1. Opvarm en lille stegepande ved jĂŚvn varme og pensl den med lidt olie.
HĂŚld sĂĽ meget af ĂŚggemassen op i panden, at den dĂŚkker hele bunden.
Panden drejes lidt, mens man hĂŚlder.
Steg omeletten i 1-2 min, indtil den er stivnet og gylden pĂĽ undersiden.
Vend og steg den pĂĽ den anden side. Gentag det, indtil der er 10 omeletter.

 
2. Anbring 1 omelet pĂĽ 1 noriplade.
SkĂŚr noripladen ud i samme form som omeletten.
Vend dem om og lĂŚg et stykke laks pĂĽ noripladen.
TilsÌt nogle kinaløg. Vend omeletten ind fra bunden og siderne og rul den helt sammen.
Gentag dette med resten af omeletterne og noripladerne.

 
3. Bland majsmel og vand. Opvarm olie i en tykbundet wok.
Der skal vĂŚre sĂĽ meget olie, at rullerne kan dybsteges i den.
Dyp en rulle i majsmel og sĂŚnk den forsigtigt ned i den varme olie.
Dybsteg den i nogle min, indtil melet omkring forürsrullen er sprødt.

 
4. Fjern forürsrullen med en tang og lÌg den pü et stykke køkkenrulle.
Retten serveres med limebĂĽde og soyasauce.


Laks og noriforĂĽrsruller med lime 
INFO: Nori er lavet af tang som vokser i havet. Ofte pü en 7-10 meters dybde, der hvor salt- og ferskvand mødes. Noritang indsamles om vinteren. Efter indsamlingen vaskes det og presses i plader, hvorefter det tørres. SÌlges i pakker med 10 plader.


Laks og noriforĂĽrsruller med lime


Kinaløg ligner og bruges som purløg, den har blot bredere og grÌslignende blade. Men kinaløg smager som hvidløg og er noget højere i vÌksten end purløg.

 
Prøv sammen med:
Hovedret: Tandoorikylling
Dessert: SoufflĂŠis med kirsebĂŚrsauce

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad pĂĽ 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet sü god som mulig. Ved at fortsÌtte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her