Logo

Laks, rå, med løjrom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks, rå, med løjrom

 
Let at lave. Mellem pris. 4 personer.  Forret. Arbejdstid: 10 min.

 
# Ingredienser til Laks, rå, med løjrom
400 g rå laksefilet i tynde skiver
200 g løjrom

 
Marinade:
1 spsk citronsaft
4-5 spsk olie
salt og peber
Pynt: strimlede salatblade
*
Sådan laves Laks, rå, med løjrom
1. Fordellakseskiverne på 4 tallerkener.
Marinade:

 
2. Hæld citronsaften i en skål og tilsæt lidt salt og friskkværnet peber.
Rør, til saltet er helt opløst.

 
3. Tilsæt olien langsomt under jævn piskning.

 
4. Anret den strimlede salat omkring lakseskiverne.

 
5. Rør forsigtigt marinade og løjrom sammen og fordel blandingen over fisken.
Drys evt med sesamfrø
Server straks med Flûtes eller ristet brød til.

 
Tips: Salaten kan fx være wondersalat, feldsalat, icebergsalat eller almindelig hovedsalat, gerne en blanding.
Salaten kan erstattes af kogte ris og agurkeskiver.
Laksen skal være friskfanget.

 

Se alle de bedste opskrifter med Laks

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her