Logo

Rejecocktail med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejecocktail med krydderurter

Rejecocktail med asparges fra Kogebog.dk. En nytænkende opskrift, på den klassiske rejecocktail. Nemt og hurtigt med en dejlig forfriskende smag.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 25 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
200 g pillede rejer gerne med hale
200 g friske (grønne) asparges eller 1 dåse aspargessnitter (220 g)
1 salathoved

 
Dressing:
1 dl ymer
1 dl fløde
1 spsk citronsaft
salt, cayennepeber

1 spsk finthakket persille
1 spsk fintklippet dild

1 bdt brøndkarse

 
* Tilberedning
1. Lad rejerne tø, hvis der bruges frosne.
Hæld dåse-aspargeserne i en sigte og lad dem dryppe godt af.
Skyl salatbladene.

 
2. Rør ymer og fløde sammen.
Smag til med citronsaft, salt og cayennepeber.

 
3. Bland krydderurterne i.

 
4. Fordel strimlet salat i 4 portionsglas.
Kom rejer og aspargessnitter herpå.
Hæld dressingen på og pynt med brøndkarse.

 
5. Server med ristet brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her