Logo

Rejer à la Provençale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejer à la Provençale 

 
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget



Forret. Arbejdstid: 20 min. Kogetid i alt: ca 10 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Rejer à la Provençale
200 g kogte pillede rejer (evt. frosne, optøede)
1 lille løg
3 fed hvidløg
champignon
4 tomater
1 spsk olie
1½ dl hvidvin
1 spsk konc. tomatpuré
smør
salt og peber
Endvidere: hakket persille
*
Sådan laves Rejer à la Provençale
1. Pil løg og hvidløg og skær dem i tynde skiver.
Skær rodenden af svampene, skyl dem kort under koldt, rindende vand og tør dem.
Skær svampene i skiver.
Skold og flå tomaterne. Skær dem i mindre stykker.

 
2. Varm olien i en gryde og svits løg og hvidløg, uden at de tager farve.
Tilsæt champignonerne og lad dem svitse med 3-4 min.
Kom tomater og hvidvin i gryden og lad saucen småkoge uden låg ca 5 min.

 
3. Rør tomatpuré og smør i, det jævner saucen let, og smag til med salt og peber.

 
4. Vend rejerne i og varm dem helt igennem, men ikke for længe, så bliver de seje.

 
5. Anret gerne portionsvis på små tallerkener.
Drys med persille.

 
Tips: Server Flûtes, Krydderurtebrød eller Krydderurte-croûton til.
Nordsørejer egner sig specielt godt.
De kaldes også grønlandske rejer og dybhavsrejer.
Retten kan laves med jomfruhummerhaler.
Den hakkede persille kan blandes med lidt friskhakket dild.

 

Se alle de bedste opskrifter med Rejer

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her