Logo

Rejesalat med grapefrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejesalat med grapefrugt

Det er en god ide at begynde ethvert måltid med en salat, hvis salat ikke er tilbehør til hovedmåltidet. Salat egner sig til forretter, som tilbehør til andre retter, som selvstændig hovedret og som desserter.

 
Gode råvarer samt den rigtige salatblanding er naturligvis først og fremmest med til at give den gode salat smag og karakter. Men også en velkrydret dressing eller marinade sætter sit præg på salaten.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time

 
# Ingredienser
300 g pillede rejer
2 grapefrugter

1 iceberg salathoved
125 g bælgede ærter

2 spsk karse


Marinade:
1 spsk olie
3 spsk grapefrugtsaft
friskkværnet peber

 
* Tilberedning
1. Del grapefrugterne i halve og tag frugtkødet ud.
Skær det i små stykker. Saml saften i en skål.

 
2. Skær den godt skyllede salat i strimler.
Optø ærterne, hvis der bruges frosne.

 
3. Bland grapefrugtsaft med olie.
Krydr med kværnet peber.

 
4. Fordel salatstrimlerne i portionsglas eller i en skål.
Kom rejer, ærter og grapefrugtstykker heri.

 
5. Hæld marinaden over salaten og drys karse på.
Server salaten med flûtes eller ristet brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her