Logo

Risotto med forårsgrønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Risotto med forårsgrønt

 
Vi har valgt at servere en risotto med grønsager som en forret. Risotto er hurtigere og nemmere at lave, end du måske tror, perfekt i en travl hverdag. Få opskriften her.
Arbejdstid: 50 min. Stege-/kogetid: ca. 50 min. Fryse-egnet. 4 personer

 
# Ingredienser til Risotto med forårsgrønsager:
200 g skalotteløg (finthakket)
25 g smør
250 g risotto ris fx arborio
2 dl hvidvin
7 dl hønse- eller urtebouillon
2-3 stilke frisk timian (bundet, billede nederst)
1 bdt grønne asparges (i snitter)
1 bdt forårsløg (fintsnittet)
250 g fine grønne ærter (evt. frosne)
100 g parmesanost (revet)
salt og friskkværnet peber


Sådan laver du Risotto med forårsgrønsager:
Steg skalotteløgene klare i smør i en tykbundet gryde og tilsæt risene.
Lad risene opsuge smørret.
Tilsæt vin og hæld kogende bouillon i lidt efter lidt.
Kom timianbuketten i gryden.
Lad det hele småkoge i ca. 40 min. under låg.
Rør jævnligt, og tilsæt ekstra vand, hvis risottoen bliver tør.
Tag timianbuketten op, tilsæt asparges og forårsløg og kog videre i ca. 5 min. under omrøring. Bland ærter og den revne parmesanost i risottoen og smag til med salt og peber.
Anret risottoen i skåle og server som forret.

 
Risotto med forårsgrønt


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her