Logo

Skinkekræmmerhuse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkekræmmerhuse 

 
Estragon giver fyldet en meget fin smag, som var det krydderier fra Provence.
Tid: ca 20 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
1 bid rodselleri (75 g)
4 valnødder
½ dl piskefløde
½ dl mager mayonnaise
1 tsk friskpresset citronsaft
salt og peber
3 kviste estragon
1 bdt. purløg
1 æble
8 skiver kogt skinke

 
* Fremgangsmåde
1. Skræl rod sellerien og riv den fint. Hak valnødderne.

 
2. Pisk fløden til skum og bland den med mayonnaise, reven selleri og hakkede valnødder.
Smag til med citron, salt og peber.

 
3. Skyl og hak estragon og purløg. Skyl æblet, udkern det og skær det i tern.

 
4. Vend æblet og det grønne i salaten.

 
5. Læg skinke skiverne på et skærebræt. Læg rigeligt med fyld på.
Form til kræmmerhuse.

 
6. Anret på portionstallerkener og server med trekanter af ristet brød og grøn salat.

 
Tips: Anvend gerne en syrlig æblesort det giver en frisk smag til fyldet.
Estragonen skal helst være frisk - og helst fransk!

 

Se alle de bedste opskrifter med Små retter

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her