Logo

Varme østers i Pernodcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varme østers i Pernodcreme

 
Østers er en skøn spise, men de skal tilberedes ordentligt som her i Pernodcreme. Pocherede østers i egne dekorative skaller.
Til 6 personer

 
# Ingredienser
24 østers
1 løg
smør
2 dl cremefraiche 38%
4 cl Pernod
estragon
sort peber
*

 
Fremgangsmåde
Åbn de 24 østers, og smid lågene væk.
Kom østers med deres eget vand i en stor gryde eller sauterpande, og lad dem pochere 1 minut.
Hak løget fint, og svits det i smør i en gryde.
Kom cremefraiche og Pernod i, og lad det koge op.
Smag til med vandet fra østersene.
Sæt østers på et fad, og fyld op med lidt sauce.
Pynt med estragon og sort peber.  

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her