 
 
 
 
Porrer er en
virkelig delikatesse og fortjener derfor denne rigtige tilberedning, der
heldigvis er både nem og enkel. En sand lækkerbisken, der vil begejstre
til 4 personer 
 
# Ingredienser
375 g bacon 
8 porrer 
 
Sauce: 
30 g smør
30 g hvedemel
¼ l porrevand
¼ l tomatpuré
evt. lidt fløde
salt 
1 knivspids karry 
 
 
 
* Tilberedning
1. Porrerne koges
møre i saltet vand og lægges på et fad. 
 
2. En sauce
tilberedes af smør, mel, karry, porrevand, tomatpuré og
evt. lidt fløde;
hæld den over porrerne. 
 
3. Baconen skæres i
tynde skiver, der ristes på panden og
arrangeres på fadet
ved anretningen. 
 
 
Tips: Porrerne bevarer deres fasthed og bliver aldrig
trævlede, blot 
du husker ikke at
koge dem for længe. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.