
 
Let og lækker gryde, der smager fantastisk af kylling, bacon
og paprika. Helt perfekt i en travl hverdag. Baconkylling serveres med løse ris eller kogte kartofler og salat.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 20 min. Stegetid: ca 40 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser
1 stor kylling eller
1 poulard 
150 g bacon i skiver 
1 citron 
salt og peber 
2 tsk paprika
1 tsk rosmarin 
2 dl suppe eller bouillon 
250 g champignoner 
2 spsk smør 
1½ dl tør hvidvin 
 
* Tilberedning
1. Skær den
istandgjorte kylling i portionsstykker. 
Dryp lidt citronsaft
på kødstykkerne og lad dem trække med det nogle minutter. 
 
2. Læg 6-7 skiver
bacon til side og skær resten i små tern. 
Rist terningerne i
en tykbundet gryde. 
Brun derefter
kødstykkerne heri. 
Drys dem med salt og
peber, paprika og rosmarin. 
 
3. Dæmp varmen og
tilsæt bouillon. 
Lad retten stege
under låg i 40 min. 
 
4. Rens imens
champignonerne og del du største en gang. 
Svits dem i smørret
i en lille gryde. 
Rist baconskiverne
gyldne og sprøde. 
5. Kom
champignonerne i gryden sammen med vinen. 
Varm det igennem og
smag retten til med salt og peber. 
Anret i et halvdybt
fad eller fra gryden og kom baconskiverne over. 
Serveres med løse
ris.