Logo

Belgisk Gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Belgisk Gryde

 

Belgisk gryde er en suppelignende gryderet med fint afstemte ingredienser. God gryde til hele året - Ingredienserne til denne gryderet kan fås hele året. Prøv den; måske bliver det familiens yndlingsret.

Til 6 personer. Tilberedningstid: ca 1 time og 45 min. Fryseegnet.

 

# Ingredienser

1-1½ kg sprængt oksekød
2 løg

5 gulerødder
½ rodselleri

1 rød peberfrugt

2 kopper kogte ris
250 g frosne ærter
1 bdt purløg

 

* Fremgangsmåde

1. Bring kødet i kog med 2 liter vand. Skum.

Lad det koge ca 1 time.

 

2. Rens grønsagerne og skær dem i skiver og terninger.

Lad dem koge med efter 45 min.

 

3. Når kødet er mørt, tages det op og skæres i terninger.

Læg det tilbage i gryden sammen med de kogte ris og ærterne.

Lad det snurre i 5 min.

 

4. Smag retten til og klip purløg over.

Server ristet fuldkornsbrød til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kuskens grydePrøv denne opskrift på en let gryderet, der smager dejlig. Hemmeligheden ligger i...
• Marineret lammegrydeMarineret lam bliver meget, meget mørt i en stegeso. Lam er særdeles velegnet til...
• Fiskegryde med skaldyrLækker opskrift på fiskegryde, som er nem og lige til at gå til med rejer, muslinger og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os