Logo

Blomkål med pølser og tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkål med pølser og tomatsauce

 
Dansk gryderet, som normalt består af kartofler og pølsestykker i en rød tomatsauce. I denne klassiker er kartoflerne byttet ud med blomkål!
Til 4 personer. Tilberedningstid: ½ time. Kogetid: 15 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
1 stort blomkålshoved
300 g kogt medisterpølse
1 porre

1 dåse flåede tomater på 400 g
1 tsk friskhakket basilikum eller 1 tsk tørret

½ tsk worcestersauce
salt

 
* Tilberedning
1. Del det skyllede blomkålshoved i små buketter.
Tag skindet af pølsen og skær pølsen i små tern.


2. Rens og skyl porren, skær den i tynde skiver.
Kom dem i en gryde og hæld de flåede tomater på sammen med tomatvæden.
Krydr med basilikum og worcestersauce.
Lad det koge i 15 min.
Kom pølseterningerne i gryden, når der er få minutter tilbage af kogetiden.
Smag det til.

3. Kog blomkålsbuketterne i letsaltet vand 5 min.
Lad dem dryppe godt af og anret dem i et halvdybt fad.
Hæld den varme pølse- og tomatsauce over.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se flere dejlige retter med pølser HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her