Logo

Boller i karry - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller i karry - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Denne nemme opskrift på en populær dansk middagsret, der originalt serveres med ris og består af kogte kødboller af hakket svinekød og karryrig sauce der er lavet af kødbollernes kogevand.
4 personer

 
# Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
500 g hakket svinekød 10%
1 spsk rasp
1 æg
1 dl vand
1 tsk salt
½ tsk karry
peber

 
* Tilberedning
Hak løg og hvidløg fint.
Rør kødet til en fars med løg, hvidløg, rasp, æg, vand og
krydderier og lad farsen hvile køligt, mens saucen laves.

 
Karrysauce:
Hak løget og svits det i olie i en gryde sammen med karryen.
Rør melet i og spæd med bouillon.
Tilsæt yoghurt og rør grundigt.
Form farsen til små kødboller med en teske og kom dem i saucen.
Lad retten simre ca. 15 min med låg på, og rør forsigtigt af og til.
Skær æblet i små tern og kom det i saucen.
Smag til med salt og peber.
Server med ris.

 
Se alle de bedste opskrifter med Boller i karry

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her