Logo

Brun risgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brun risgryde

 
Det sunde korn ... Ris og andre kornsorter er billigt fyld i gryderetter! Det kan mærkes på husholdningsbudgettet - og det er mægtig sundt!
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 1 time. Fryseegnet

 
# Ingredienser
300 g skært oksekød (fx inderlår eller tykkam)
2 store løg

2 spsk olie
salt og peber
½ tsk paprika edelsüss
250 g naturris

1 ds (400 g) flåede tomater
1 spsk soya sauce

1 liter bouillon (af terning)
2 små syltede agurker

1 bdt purløg
evt. maizenamel

 
* Fremgangsmåde:
1. Skær kødet i tynde strimler, der brunes i en gryde i olie.

 
2. Pil løgene og hak dem fint.
Svits dem i gryden, til de er gyldne.

 
3. Drys med krydderier.
Hæld risene i samt tomater med væde.
Tilsæt soya sauce og 7½ dl bouillon.
Bring det i kog og lad det snurre i 20 min. under låg.

 
4. Spæd eventuelt med lidt mere bouillon, så retten ikke brænder på.
Rør af og til i retten.
Lad den koge videre, til kødet er mørt.

 
5. Hak agurken fint og kom den i gryden.
Klip purløg over ved serveringen og server brød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her