Logo

Flødegratinerede fiskefileter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flødegratinerede fiskefileter

 
En luftig kartoffelmos og en grøn salat, er enkelt og godt tilbehør til de lækre flødegratinerede fiskefileter. Det er nem og sund aftensmad
Til 4-5 personer. Tilberedningstid: ca 15 min. Stegetid: 12-15 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g rødspættefileter eller fileter af anden fladfisk
salt og peber

2 spsk citronsaft
1 spsk smør

2½ spsk fløde
1 bdt persille
2-3 spsk rasp

 
* Tilberedning
1. Drys fileterne med salt og peber og dryp citronsaft på.
Læg dem taglagt i et smurt, ovnfast fad.

 
2. Kom smørklatter på fisken og hæld fløde i fadet.
Fordel hakket persille over og drys med rasp.
Sæt fadet i en 200 °C varm ovn i ca et kvarter.

Skru evt. op for varmen til 225 °C og lad fisken stege yderligere 5 min, hvis den skal have lidt
farve.

Server en luftig kartoffelmos til. 

 
Tips:
Middage hvor hovedretten er fisk kræver tilberedning i sidste øjeblik, for fisk bør ikke opvarmes, den skal steges eller koges umiddelbart før serveringen, ellers går den gode smag tabt. Men sauce og andet tilbehør kan som regel forberedes i god tid.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her