Logo

Fyldte peberfrugter - Let og lækkert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte peberfrugter - Let og lækkert 

 
Her får du peberfrugter i flere spændende udgaver. Fx Peberfrugter med kødfyld, Peber og tomat med tofufyld, Asiatiske fyldte peberfrugter eller Fyldte grønsager
Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 45 min. 4 personer.

 
# Ingredienser
4 spsk rosiner
2 løg
2 fed hvidløg
4 spsk olie
½ kg cherrytomater
150 hvide champignon
1 bouquet garni (suppevisk)
1 knsp cayennepeber
1 tsk chilipasta
salt og peber
200 g couscous
5 dl grønsagsfond
1 bundt bredbladet persille
4 peberfrugter
rucola
50 g høvlet parmesan

 
* Tilberedning
Læg rosinerne i blød i varmt vand 30 min.
Pil og hak løg og hvidløg fint.
Brun dem i en stor gryde i 2 spsk olie.
Tilsæt de afdryppede rosiner, tomater, champignon,
suppevisk, cayennepeber og chilipasta.
Krydr med salt og peber, og steg 5 min.

 
Hæld couscous i en skål, og tilsæt varm grønsagsfond.
Dæk det til, og lad det trække 10 min.

 
Hak persillen fint, og tilsæt den til couscoussen.
Kom det hele i gryden, og rør det godt sammen.
Tag 8 tomater op, og gem til pynt.

 
Fjern imens kerner og ribber fra peberfrugterne.
Krydr hver peberfrugt indeni med salt og peber.

 
Varm resten af olien på en pande.
Brun peberfrugterne 3 min, og fyld dem med blandingen.
Sæt dem tilbage på panden, dæk til, og
lad den simre blidt 30-35 min.
Server dem varme eller kolde, pyntet med rucola,
høvlet parmesan og de resterende cherrytomater.

 
Peberfrugter med kødfyld
Udskift couscoussen med 100 g hakket oksekød,
1 æg og 50 g hvidt brød, blødgjort i mælk

 
Peber og tomat med tofufyld
Brug 2 peberfrugter og to store tomater.
Fyld dem med den samme blanding, men
udskift halvdelen af couscousen med 100 g tofu i tern.

 
Asiatiske fyldte peberfrugter
Udskift couscous med bulgur og halvdelen af rosinerne
med usaltede pistacienødder.
Tilsæt 1 knsp stødt spidskommen og 6 hakkede mynteblade.

 
Fyldte sommergrønsager
Lav denne ret med 2 courgetter og 2 auberginer.
Arrangér dem i et ovnfast fad, tilsæt 200 g tomatkød, og dryp med olie.
Bag dem 35-45 min ved 170 °C.

 
Se alle de bedste opskrifter med  Forretter  Suppe  Hovedret  Tilbehør  Desserter  

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her