Logo

Gulerodsgryde med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerodsgryde med bacon

 
Gulerodsgryden er velsmagende - alene eller som tilbehør til en kødret. God gryde til hele året. Prøv den; måske bliver det familiens yndlingsret.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ½ time. Ikke særlig fryseegnet

 
# Ingredienser
150 g bacon
2 løg

8 gulerødder
3.dl bouillon (af terning)
250 g champignon

1 citron
salt og peber
½ bdt persille

 
* Fremgangsmåde:
1. Skær bacon i tynde strimler, der steges sprøde i en gryde.
Tag dem op med en hulske.

 
2. Rens grønsagerne og skær gulerødderne i tynde skiver.
Hak løgene fint. Skær champignon i kvarte.
Svits det hele i baconfedtet i 5 min.
Hæld bouillon ved og bring det i kog i andre 5 min.

 
3. Smag retten til med citronsaft, salt og peber.
Drys med persille.


Gulerodsgryde med bacon 

Et lille stykke røget bacon kan gøre underværker for smagen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her