
   
Den ungarske
simreret er en populær og smagfuld spise. Hjemmelavet og den absolut
bedste opskrift - Det er kærlighed lige ind i munden.  - få opskriften her.
4 personer. Koge-/stegetid:
ca 1 time og 15 min. 
 
# Ingredienser
500 g oksetern af
kalvebov (eller klump) 
smør eller olie (til stegning) 
3 løg 
1 rød peberfrugt 
1 gul peberfrugt 
½ lille selleriknold
2 gulerødder 
1 tsk kommen (hele) 
4 fed hvidløg
(finthakket) 
10 skiver chorizopølse 
8 dl bouillon (el.
vand) 
2 spsk tomatpuré 
1 spsk paprika
timian 
persille 
peberrod (revet) 
salt og peber 
Kartoffelmos: 
1 kg kartofler (bagekartofler)
3 gulerødder 
1½ dl mælk 
evt. parmesanost
(fintrevet) 
salt 
muskatnød 
persille (hakket) 
 
* Tilberedning
1. Brun kødternene i
fedtstof, evt. ad flere omgange. 
Skær løg,
peberfrugter, selleri og gulerødder i grove tern. 
2. Steg grønsagerne
i en stor stegegryde. 
Tilsæt kommen, hvidløg og chorizo. 
Lad det stege lidt,
og tilsæt bouillon, tomatpuré, paprika og kødtern. 
 
3. Bind timian og
persille sammen med bomuldssnor, kom buketten i retten, og lad det simre under
låg i 1 time. 
Smag til med
peberrod, salt og peber. 
 
4. Skræl imens
kartofler og gulerødder, og skær dem i tern. 
Kog dem, til de er
godt møre. 
 
5. Varm mælken op,
og rør den i de kogte kartofler, mens du moser dem. 
Tilsæt evt. parmesanost, og smag til med salt og muskatnød. 
Drys med hakket
persille. 
 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, 
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.