En
dejlig nem hverdagsret, der mætter godt på trods af det lave kalorieindhold.
Arbejdstid:
20 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen.
# Ingredienser til Hakkebøf med løg og peberfrugt:
250
g hakket oksekød 5-8%
2+2
tsk olie
2
løg (fintsnittede)
2
peberfrugter (fintsnittede)
2
tsk vineddike
persille
salt
og peber
Tilbehør:
300
g kogte kartofler
*
Sådan laver du Hakkebøf med løg og peberfrugt:
Ælt
kødet sammen med salt og peber og form det til to bøffer.
Brun
dem på en pande med olie ca. 1 min. på hver side.
Skru
ned for varmen og steg dem færdige ca. 6 min. i alt.
Tag
bøfferne af panden og hold dem varme.
Steg
løg og peberfrugt gyldne og møre på panden.
Vend
vineddiken i og krydr med salt og peber.
Fordel
det over bøfferne og drys med hakket persille.
Server
med kogte kartofler.
Se
mere lækkert tilbehør her
Kilde: Hjemmets bedste MAD