Logo

Harehakkebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Harehakkebøffer 

 
Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 8-10 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet.  4 personer.

 
# Ingredienser til Harehakkebøffer:
4 bove og køller fra 2 unge harer og andet ureelt kød, i alt ca 500 g
40 g smør
salt og peber
*
Sådan laves Harehakkebøffer:
1. Udben bove og køller ved at lægge et snit på langs og skære knoglerne fri.
Befri kødet for sener.

 
2. Hak kødet en gang gennem kødhakkeren.
Form det til 4 bøffer ca 2 cm høje.

 
3. Steg bøfferne 4-5 min. på hver side i smør på en pande.
Krydr med salt og peber.

 
Server grønærter og små (smørstegte) kartofler til og fx Champignonsalat eller Bouillonkartofler. Eller Champignon, flødestuvede.

 
Tips: Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.

 
Se alle de bedste opskrifter med Hare

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her