Logo

Hjerter i vildtsauce - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjerter i vildtsauce - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
Hjerter i vildtsauce er en nem opskrift med masser af smag og kraft. Grisehjerterne suppleres af lækker bacon og velsmagende blåskimmelost.
4 pers.

 
# Ingredienser
2 svinehjerter
4 skiver bacon (75 g)
50 g smør
1½ dl piskefløde
1½ dl vand
1½ tsk groft salt
friskkværnet peber
3 tsk ribsgelé
1 spsk Danablu
evt. kulør
evt. jævning.

 
Tilbehør: kartofler og grøn salat.

 
* Tilberedning
Skyl hjerterne og fjern årestammerne.
Skær bacon og hjerter i tynde strimler.
Varm smørret gyldent i en tykbundet gryde.
Del hjerter og bacon i 2 portioner og brun hver portion for sig.
Læg alt kødet tilbage i gryden og tilsæt piskefløde, vand, salt og peber.
Lad retten småsnurre under låg ved svag varme ca. 30 min.
Smag til med ribsgelé og Danablu og tilsæt evt. kulør. Kan jævnes.

 
Tips: Danablu er et dejligt krydderi i saucer, fx til svinekød, og
det giver en vildtsauce en særlig pikant smag.

 
Se alle de bedste opskrifter med Svinehjerter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her