Kål og fars klæder hinanden
og kan blive til denne og mange gode retter, som også er rimelige i pris.
En lækker vinterret med hvidkål og fars, hvor det ikke er spor svært at undvære
hverken pizza eller pasta.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
30 min. Kogetid: 35-45 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
1 lille hvidkålshoved
el. ½ stort
8 kartofler
500 g hakket flæskesmåkød
3 spsk rasp
1 æg
1 dl danskvand
1 tsk timian
salt, peber
4 dl bouillon
1 bdt persille
* Tilberedning:
1. Fjern stokken og snit
kålen fint.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
2. Rør det hakkede kød
med rasp, æg og danskvand og krydr med timian, salt og peber.
3. Læg den snittede kål,
kartoffelskiver og farsen formet til store boller i en gryde.
Krydr med salt og peber
og hæld bouillon ved.
4. Læg låg på og lad
retten snurre sammen ved svag varme 35-45 min eller
til kartoflerne er møre
og farsen gennemkogt.
Server retten direkte
fra gryden med et drys friskhakket persille over.
Giv evt. brød og sennep
til.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.