Logo

Kalkun på italiensk maner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

-Kalkun på italiensk maner 

 
Denne ret skal nydes kold, og kan derfor tilberedes en eller to dage før serveringen. Her er en virkelig lækker ret med fugl, ret nemt og fyldt med smag
Tid:  40 min. 4-6 pers.

 
# Ingredienser
500 g kalkunbryst
1 spsk smør eller margarine
1 tsk salt
1 dl tør hvidvin
1 lille kvist rosmarin

 
SAUCE:
saft af 1 citron
1 fed hvidløg
1 ds. tunfisk i vand (185 g)
1 æg
1 spsk lys fransk sennep
½ spsk kapers
½ dl skysauce fra kalkunen
1 dl olie

 
* Fremgangsmåde
1. Bind evt. kødet op så du får pænere og mere reelle skiver.
Smelt fedtstoffet i en stegegryde.
Brun kødet godt på alle sider.

 
2. Drys med salt og hæld hvidvinen ved.
Læg rosmarinkvisten i.

 
3. Læg låg på og lad kødet braisere 20-25 min.
Vend det en gang undervejs.

 
4. Lad kødet køle af.

 
5. Mix citronsaft, pillet hvidløg, godt afdryppet tunfisk, æg, fransk sennep, 
kapers og skysauce fra kalkunstegningen i en foodprocessor eller blender.
Tilsæt olien i en fin stråle via røret mens maskinen kører.

 
6. Server kødet i skiver sammen med saucen.
Pynt med ansjoser, kapers og oliven.
Brød og evt. kogte kartofler er godt til.

 
Tips: Den friske rosmarinkvist kan erstattes af 1 tsk tørret rosmarin.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kalkun, Kylling eller andet Fjerkræ

Se også de bedste opskrifter med Grøn Salat

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad tror du mest på?





Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her