 
 
   
Ugens opskrift er kalvesteg med årstidens grønsager og stegesaucen.
Få den lette opskrift her. Forbered dig på en dejlig luksus-dag.
Tilberedningstid: 1
time 10 min. Til 4 personer.
 
# Ingredienser
1 kalvesteg på 1 kg 
100 g tynde
baconskiver 
1 bouillonterning af
oksekød 
1 dl vand 
30 g smør 
1 stængel salvie 
saft og friskkværnet
peber 
*
Tilberedning
1. Forvarm ovnen til
220 °C. 
Skær salvien i tynde
strimler og drys det på stegen. 
Vikl stegen ind i
baconskiverne. 
Smelt smørret i et
ovnfast fad og steg kødet i 30 min. 
 
2. Opløs
bouillonterningen i vand og krydr med salt og peber. 
Hæld bouillonen på
kødet. 
Skru ned til 200°C
og lad kødet stege 30 min til. 
Væd jævnligt stegen
med bouillonen. 
 
3. Lad kødet stå 10 min
i ovnen efter stegning. 
Bland kraften fra
stegefadet med bouillonen og 
hæld denne sauce i
en skål. 
 
4. Server stegen med
sæsonens grønsager, kogt i bouillonen og 
evt. i kraften fra
kødet. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kalvekød
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.