
 
Magert svinekød overhældt med saftig frugt. Her er alle de bedste opskrifter samlet – og alle med fotos
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 6 
 
# Ingredienser
1,3 kg (3 stk.) svinemørbrad 
0,8 dl brun farin 
2 tsk kinesisk Femkrydderi
3 store appelsiner 
30 g smør 
1 spsk olie 
250 g tørrede figner, skåret i skiver 
2 spsk brandy (kan udelades) 
 
* Tilberedning
1. Fjern overflødigt fedt og sener fra kødet. Skær hver
mørbrad i to stykker. 
Bland farin og krydderier på et stykke bagepapir og rul
kødet i blandingen. 
 
2. Skræl appelsinerne med en kartoffelskræller og skær
derefter skallen ud i tynde strimler. 
Pres saften af appelsinerne og gem 3,3 dl
af den. 
 
3. Opvarm smør og olie i en stegepande. 
Steg tre stykker kød ad gangen i 3 min på hver side, eller
indtil de er brunede hele vejen rundt. 
Gentag det med resten af kødet. 
 
4. Læg igen alt kødet over i panden sammen med figner,
appelsinsaft, appelsinskal og brandy. 
Dæk det til og lad det småkage i 15 min. 
Tag kødet af panden og skær det i skiver og portionsanret
med lidt af saucen. 
 
Prøv sammen med:
Forret: Pasta,
borlottibønner og pesto
Dessert: Rabarber,
æble og passionsfrugttærte
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
 
