 
 
Denne kylling i champignon-fløde sauce er en super nem og
hurtig ret. Opskriften er helt perfekt, hvis du har travlt en dag. Den er også
meget lækker...
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca ½ time. Stegetid: ca 45 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser
2 kyllinger eller 1
poulard 
1 dl hvedemel
salt og peber 
3 spsk smør eller
margarine 
250 g små løg 
4 dl tør hvidvin 
3 persillekviste
1 laurbærblad 
2 selleriblade eller timiankviste 
500 g champignon 
2 dl piskefløde 
 
* Tilberedning
1. Del kylling eller
poulard i portionsstykker. 
Vend dem i salt- og
peberblandet mel. 
 
2. Brun stykkerne i
fedtstof i en stegegryde på alle sider. 
Tag dem op og brun
derefter de pillede løg. 
3. Læg
kyllingestykkerne tilbage i gryden og tilsæt halvdelen af vinen. 
Bind persillekviste,
laurbærblad og selleriblade sammen. 
Kom det i gryden. 
 
4. Læg låg på gryden
og lad retten småkoge i 40 min. 
 
5. Rens imens
champignonerne og skær dem i skiver. 
Svits dem i lidt
smør og kom dem derefter i retten sammen med resten af vinen samt fløden. 
Lad det koge sammen
endnu 5 min. 
 
6. Smag retten til
og server løse ris til sammen med en blandet salat.