Logo

Kyllinge-schnitzel med stuvet spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllinge-schnitzel med stuvet spinat

 
Kyllingebryst med stuvet spinat og pasta. En rigtig klassiker med cremet spinat, som mormor lavede den. Her får du den bedste opskrift på velsmagende kylling...
Til 4 personer.

 
# Ingredienser
1 dl rasp
salt og peber
2 tsk knust korianderfrø
4 store kyllingebryster
1 æg
100 g smør eller margarine


Stuvet spinat:
1 løg
1 fed hvidløg
50 g smør eller margarine
40 g hvedemel
4 dl hønsebouillon
1 dl fløde
300 g blancheret hel spinat
salt og peber
½ tsk revet muskat

 
Tilbehør: Pasta

 
* Tilberedning
Raspen krydres med salt, peber og koriander.
Kyllingebrysterne bankes let ud og vendes i æg og rasp og steges gyldne i fedtstoffet - ca 2 min på hver side.

 
Stuvet spinat: Løg og hvidløg hakkes.
Fedtstoffet smeltes i en gryde, og løgene sauteres heri.
Melet røres i.

Hønsebouillonen tilsættes under omrøring med et piskeris.
Koges i 10 min.
Fløden tilsættes, og det koges op.
Vandet presses helt af spinaten, inden den hakkes groft og kommes i stuvningen.
Smages til med salt, peber og muskat

 

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her