 
 
   
Denne lammekølle er perfekt, fordi kødet bliver ekstra
lækkert og saftigt, når du steger det smurt med sennep. Det smager super
lækkert 
Tilberedningstid: 1
time. Til 4 personer.
 
# Ingredienser
1 lammekølle på 1 kg
600 g østershatte
eller champignon 
4 mellemstore kartofler
1 spsk mel 
150 g økologisk smør
1 spsk olie 
5 spsk mild
dijonsennep 
*
Tilberedning
1. Forvarm ovnen til
200 °C. Smelt smørret i et ovnfast fad. 
2. Smør lammekøllen
med sennep. Gem 2 spsk til saucen. 
Kom lidt vand ved og
bag i 45 min. 
3. Skyl kartoflerne
(uden at skrælle dem). 
Skyl svampene, kog
kartoflerne. 
Varm olie på
en pande og svits svampene i nogle min. 
4. Tag lammekøllen
ud af ovnen og hold den varm. 
Bland kraften med
lidt vand og 
kom mel i sammen med
resten af senneppen. 
5. Skær lammekøllen
ud. 
Skær kartoflerne i
store stykker og server med svampene. 
Server straks. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Lammekølle
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.