
 
En temmelig sensationel kombination: stærke, krydrede koteletter, ledsaget af en blid, cremet myntekvark - Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer. ❤
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
 
# Ingredienser
1 hvidløgsfed
1 spsk olie
½ økologisk citron
¼ tsk stødt chili
200 g mager kvark
1 dl cremefraiche 9% 
4 spsk hakket mynte
salt, peber og 1-2 tsk citronsaft
4 lammekoteletter med ben (a ca 75 g)
2 spsk olie
 
* Tilberedning
1. Hvidløgsfed presses og blandes med 1 spsk olie,
reven skal af ½ citron og ¼ tsk stødt chili. 
Kvark, cremefraiche og hakket mynte røres sammen. 
Smag cremen til med salt, peber og 1-2 tsk citronsaft.
 
2. Lammekoteletter krydres med salt og peber. 
Olie varmes op på en pande. 
Kødet svitses kraftigt i 3 minutter på hver side, pensles
derefter med den krydrede olie og steges videre i 1 minut. 
Serveres med kvarken. 
 
Energi pr. portion: 34 g protein, 34 g fedt, 7 g kulhydrater
= 476 kcal (1995 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.