Logo

Mild karrykylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mild karrykylling

 
En dejlig, mild karrygryde for børn sarte ganer. Brug også opskriften, når du har en rest kylling eller andet godt kød.
Til 4-6 personer. Tilberedningstid: ca 1 time og 15 min. Fryseegnet uden æg

 
# Ingredienser
1 stor kylling, ca 1500 g
2 store løg

1 krydderbuket (se Krydderurter)
25 g smør/margarine

2 tsk karry
250 g friske champignon
½ citron

2 spsk hvedemel
2 dl fløde

salt og peber
4 æg

 
* Fremgangsmåde
1. Læg kyllingen i en stor gryde og hæld vand på, så det lige dækker.
Bring det i kog og skum suppen.


2. Pil løgene, skær det ene i kvarte, der lægges i gryden sammen med en krydderbuket.
Læg låg på og lad kyllingen koge, til den er mør, 30-40 min ved svag varme.

 
3. Tag kødet op og hold det varmt. Si suppen.

 
4. Rens de friske champignon og skær dem i mindre stykker.
Hak det andet løg fint.
Kog æggene til hårdkogte, ca 9-10 min.

 
5. Smelt smørret i en stor kasserolle.
Kom løgene i og lad dem gyldne.
Tilsæt champignon og drys med karry.
Lad det snurre et par minutter.

 
6. Riv citronskallen og kom den i gryden; pres saften i også.
Drys med salt og mel. Rør godt om.

 
7. Spæd med fløde og suppe, til saucen har den rigtige konsistens.
Lad den koge et par minutter.
Smag den til, den skal være mild.


8. Fjern skind og ben fra kødet, der skæres i mindre stykker.
Kom kødstykkerne i saucen og varm retten godt igennem.
Pynt med smalle æggebåde.

 
9. Server løse ris til eller kogte kartofler.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her