Logo

Nøddeboller med karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nøddeboller med karrysauce 

 
Der er ikke noget som velsmagende nøddeboller, som für lov at svømme rundt i en lÌkker og cremet karrysauce, og som alt sammen serveres med en portion salat. Ret til det grønne køkken
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 40 min. Kogetid: ca 10 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
125 g hasselnøddekerner
2 dl rasp
60 g soyamel (1 dl)
1 løg
1 fed hvidløg
3 ĂŚg
1½ dl mÌlk
2 spsk reven ost
salt

 
Karrysauce:
25 g smør
1 løg
2 fed hvidløg
1 ĂŚble
10 g revet frisk ingefĂŚr
1 spsk karry
2 spsk hvedemel
1 dĂĽse kokosmĂŚlk
4 dl bouillon fra kogning af nøddeboller
salt og peber

 
* FremgangsmĂĽde
1. Bland du grofthakkede nødder med rasp, soyamel, revet løg, hvidløg, Ìg, mÌlk, reven ost og salt.
Rør det godt sammen. Lad farsen hvile ½ time.

 
2. Form Âťfarsen- til store runde boller og kog dem 8-10 min i letsaltet vand.
Gem kogevandet.

 
Karrysauce:
3. Smelt smørret i en gryde. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skyl og riv Ìblet.

 
4. Steg løg, hvidløg og Ìble i smørret sammen med ingefÌr og karry, til løgene bliver bløde.
TilsĂŚt melet, og lad det stege med i ca. 1 minut.

 
5. HÌld kokosmÌlken i, lidt ad gangen, og tilsÌt kogevandet fra kødbollerne, til saucen har en passende konsistens.

 
6. Smag til med salt og peber, og vend kødbollerne i saucen.
Server med kogte kartofler og/eller en spÌndende grøn salat.

 

Se alle de bedste opskrifter med Salat

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Fü gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjÌlper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet sü god som mulig. Ved at fortsÌtte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Kan man spise varme hveder uden at have fri?



Effektiv reklame - klik her