Logo

Stegt flæsk med persillesauce og kartofler i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt flæsk med persillesauce og kartofler i airfryer

 

Det er en dansk ret af ovn- eller pandestegte skiver flæsk, der kan laves meget bedre i en airfryer.

Serveres bedst med kogte kartofler og persillesauce. Det kan laves af kød fra stegestykket eller kogestykket.

 
# Ingredienser
6-8 skiver flæsk ca. 1 cm tykke
salt og peber

 
* Tilberedning
Start med at tænde din airfryer på 180 °C
Rids kanten af flæskeskiverne med en kniv for at forhindre, at de krøller op under tilberedningen. 
Dup dine stykker med køkkenrulle
Drys begge sider af flæskeskiverne med salt og peber efter smag
Placer flæskeskiverne i airfryerens kurv i et enkelt lag.
Hvis du har brug for at tilberede flere skiver, kan du gøre det i flere omgange
Steg flæskeskiverne i airfryeren i ca. 40 min. Tjek gerne ca. hvert 10 min.
Tag flæskeskiverne ud af airfryeren, og læg dem på et stykke køkkenrulle
for at fjerne overskydende fedt

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 76 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her