
 
Den stegte kylling
med karry har både æble, tomat og yoghurt i karrysaucen. Server med løse ris og
mangochutney. En let og hurtigt opskrift. 
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 40 min. Stegetid: ca 45 min. Ikke fryseegnet. 
 
# Ingredienser
2 kyllinger a 800 g 
2 løg 
2 spsk smør 
2 spsk olie 
1 spsk karry 
salt og peber 
1 dl yoghurt naturel
1 stort syrligt æble 
4 modne tomater
(evt. fra dåse) 
½ tsk ingefær 
3-4 dl bouillon 
1½ dl fløde 
 
* Tilberedning
1. Del hver af de istandgjorte
kyllinger i kvarte. 
Pil og hak løgene
groft. 
 
2. Lad smør og olie
blive varmt i en gryde. 
Brun først
kyllingestykkerne heri på begge sider, derefter løgene. 
 
3. Drys karry i og
lad det svitse med ganske kort. 
Drys salt og peber
på. 
 
4. Hæld yoghurten i
gryden og lad det snurre endnu 5 min. eller til yoghurten næsten er indkogt. 
Riv imens æblet på
den grove side af råkostjernet og kom det i gryden. 
5. Skær tomater i
både og kom dem i gryden sammen med ingefær og bouillon. 
 
6. Lad det koge ved
svag varme under låg i 40 min. 
Kom fløden i og lad
det snurre endnu nogle minutter. 
Smag retten til og
server den med løse ris til sammen med mangochutney. 
 
Se alle opskrifter på fjerkræ HER 
Se Partering af fjerkræ HER