Logo

Stegt Sandart

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt Sandart

 
Den mest ukomplicerede sandart, du nogensinde har smagt, Og takket være peber og lime også den lækreste - Du får succes med denne opskrift - Det bliver så godt
Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.

 
# Ingredienser
4 sandart-fileter (à 80 g)
2 spsk groft peber til steaks
2 spsk olie
1 lime (økologisk)
20 g smør
2 fed hvidløg, hakkede
2 spsk sojasauce
 
* Tilberedning
1. 4 sandart-fileter vendes i 2 spsk groft peber til steaks, og det trykkes godt fast.
De steges i 2 min på siden uden skind i 2 spsk olie og ved stærk varme.
1 overskåren lime sættes med skærefladerne nedad på panden ved siden af fisken.
Skru ned for varmen og tilsæt 20 g smør og 2 hakkede hvidløgsfed.
Vend fisken og lad den trække mør i 2 minutter.
Dryp med 2 spsk sojasauce.
2. Nu er du færdig!

 
Energi pr. portion: 32 g protein, 20 g fedt, 2 g kulhydrater = 314 kcal (1315 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her