 
 
   
Her er en god og nem
måde at tilberede en hel svinemørbrad på. Porre, tomater og timian gør retten
særdeles velsmagende. 
Tid: 40-45 min,
heraf 20-25 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed  3 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
500 g svinemørbrad 
1 spsk smør eller
margarine 
1 porre 
1 ds. hele tomater
(400 g) 
2-3 tomater 
½ bdt. timian eller
1 tsk tørret 
1 tsk salt 
¼ tsk peber 
 
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at
afpudse mørbraden. 
Fjern hinder og
fedt.
 
2. Opvarm
fedtstoffet på en pande og brun kødet på alle sider. 
 
3. Skyl porren og
skær den i strimler. Fordel dem i et ovnfast fad. 
Hæld dåse-tomaterne
over. 
Forstærk tomatsmagen
med både, af friske tomater, som du blander i. 
Drys med timian. 
 
4. Læg kødet ned
mellem grønsagerne. Drys med salt og peber. 
 
5. Sæt fadet i en 200
°C varm ovn i 20-25 min 
 
6. Tag kødet op og
skær det i skrå skiver. Læg det tilbage i fadet. 
Server gerne retten
med pasta.
 
Tips: Retten kan også laves i mikroovnen. Brun
kødet som ovenfor. 
Læg det derefter på
grønsagerne i et egnet fad. 
Dæk det til og tilbered ved 750W i 15 min 
 
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------