Logo

Æbleskiver med syltede brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æbleskiver med syltede brombær

 

Lær at lave helt perfekt smagfulde æbleskiver som hele familien vil elske. Ud med købe-æbleskiverne og ind med de hjemmelavede. De er så meget bedre!

Æbleskiver nydes lune, normalt med flormelis og syltetøj og evt. et glas gløgg.

4-6 personer. Arbejdstid: ca. 45 min. Bagetid: ca. 30 min. Fryseegnede

 

# Ingredienser til æbleskiver med syltede brombær:

250 g hvedemel

½ tsk natron

2 spsk sukker

½ tsk stødt kardemomme

3 æg

½ liter kærnemælk

50 g smør

Tilbehør: flormelis og syltede brombær

*

 

Sådan laver du æbleskiver med syltede brombær:

Bland mel, natron, sukker og kardemomme.

Pisk æggene sammen i en skål, og tilsæt kærnemælk.

Rør det i melblandingen lidt efter lidt, og pisk, til der ikke er klumper.

Varm æbleskivepanden op, og kom en lille smørklat i hvert hul.

Fyld ¾ op med dej.

Steg æbleskiverne ved middel varme, og vend dem med et lille træspid eller en gaffel, så de bliver brune på alle sider.

Bag i ca.7 min, og hold dem evt. varme i en 100 °C varm ovn.

Drys æbleskiverne med flormelis, og server med syltede brombær.

 

 

LexABC: Æbleskiver er en dansk delikatesse hovedsageligt bestående af pandekagedej, der i en æbleskivepande er stegt i kugleform. Æbleskiver nydes lune, normalt med flormelis og syltetøj og evt. et glas gløgg.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!