Logo

Ananas, mandelgratineret - Tosca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ananas, mandelgratineret - Tosca 

 

Dessert. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 15 min. Let at lave. Pris: Mellem (4-6 personer)

 

# Ingredienser til Ananas, mandelgratineret:

1 stor ds ananas i ringe (1 kg)

1 dl jordbærsyltetøj

 

Mandelkaramel:

100 g smør  

100 g mandler (2 dl)

5 spsk sukker

4 spsk hvedemel

3 spsk piskefløde

Ovnfast fad

 

* Sådan laves Ananas, mandelgratineret:

1. Sæt ovnen på 200 °C.

Lad ananasringene dryppe af.

Læg dem i et ovnfast fad ved siden af hinanden.

 

2. Skold, smut og hak eller høvl mandlerne.

Smelt smørret i en gryde, rør først hvedemel, så sukker i og spæd med fløden.

Tilsæt mandlerne og lad dette simre et par min., rør af og til.

Det skal være temmelig tykt.

 

3. Fordel mandelmassen over ananasskiverne og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min., til overfladen er lysebrun.

4. Anbring ved servering en klat jordbærsyltetøj på hver ananasring.

 

Tips: Server gerne med iskoldt flødeskum.

Se opskrifter med Ananas

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?