Logo

Ananasfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ananasfromage 

 

Dessert. Arbejdstid: 30 min. Afkøles: mindst 1 time. Middelsvær at lave. Pris: Lav. Retten kan fryses (4-6 personer)

 

# Ingredienser til Ananasfromage:

1 lille ds ananas (ca. 250 g frugt)

4 blade husblas

4 æg

4 spsk sukker

1 dl ananaslage

½ citron saft af

1,5 dl piskefløde

Pynt: flødeskum og ananasstykker, citronmelisse

 

* Sådan laves Ananasfromage:

1. Læg husblassen i blød i koldt vand i 8-10 min.

 

2. Del æggene og pisk blommerne hvide med sukkeret.

Tilsæt ananaslage og citronsaft.

 

3. Tryk husblassen fri for vand og smelt den over vandbad.

Lad den svale og hæld den så håndvarm i en tynd stråle i æggemassen, mens der røres godt.

 

4. Pisk fløden og æggehviderne stive hver for sig. Gem lidt flødeskum til pynt.

 

5. Tilsæt ananasstykkerne, når æggemassen er ved at stivne.

Vend herefter de stiftpiskede hvider forsigtigt i sammen med flødeskum­met.

 

6. Hæld fromagen i en skål og lad den stå koldt, til den er helt stiv, mindst 1 time.

 

7. Pynt før servering med flødeskum, ananasstykker og citronmelisse.

 

Tips: Frisk ananas skal koges i sukkerlage før brug, da den rå frugt indeholder et enzym, der nedbryder husblassens virkning.

Kan fryses; holdbarhed: 3 måneder.

 

Se opskrifter med Ananas

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?