Logo

Bagte æbler med nøddefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte æbler med nøddefyld


Slut middagen af med en sund og lækker æble-dessert.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 15-20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til Bagte æbler med nøddefyld:
50 g valnøddekerner
2 store æbler
4 tsk smør
2 spsk sukker
Tilbehør: 1 dl græsk yoghurt
*

 
Sådan laver du Bagte æbler med nøddefyld:
Rist nødderne 3-5 min. på en tør pande og hak dem groft.

 
Fjern stilke og kernehuse ved at udhule æblerne med et melonjern eller en spids tyndskræller.
Skær et mavebælte med en kniv rundt om hvert æble.
Fyld med smør, sukker og nødder.

 
Bag æblerne i et ovnfast fad i 15-20 min., til de er møre.
Server æblerne lune med rørt yoghurt.

 
Bagte æbler med nøddefyld  Bagte æbler med nøddefyld


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Kan man spise varme hveder uden at have fri?



Effektiv reklame - klik her