Logo

Blommer, flamberede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blommer, flamberede 

 
Flødeis (parfait), gerne med vanilje, er en god ledsager. Eller creme chantilly: pisket fløde smagt til med sukker og vanilje.
Dessert. Arbejdstid: 20 minutter. Let at lave. Mellem pris. (4 personer)

 
# Ingredienser til Blommer, flamberede:
1 kg sveskeblommer
100 g sukker (ca. 1,25 dl)
½ citron
2 appelsiner
1 knivspids stødt kanel
1 dl brun rom eller cognac

 
* Sådan laves Blommer, flamberede:
1 Flæk blommerne og tag stenene ud.

 
2. Smelt sukkeret på en stor pande.
Tilsæt saften fra den halve citron og de to appelsiner og kanelen.

 
3. Vend blommerne i lagen og varm dem godt igennem.
Hæld spiritussen over og antænd straks.
Blommerne skal serveres omgående.

 
Tips: Anden spiritus kan bruges til flambering, fx blommebrændevin eller anden frugtbrændevin. Spiritus til flambering skal dog holde mindst 40%, ellers fænger den ikke. Let lunet spiritus fænger lettere end kold. Det kan være nok at vente et kort øjeblik, før man sætter tændstikken til.

 
Se flere opskrifter med Blomme 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her