Chokoladelagkagen der smager mindst lige så godt, som den
ser ud. Den er fyldt med blød og lækker creme med nougat og mokka og toppet med
bær
Tilberedningstid:
40-45 min. Bagetid: 12-15 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser:
Bunde: 
150 g smør 
135 g hvedemel (2¼ dl)
80 g havregryn (2¼ dl)
135 g sukker (1½ dl) 
1½ tsk bagepulver 
4 tsk kakao 
 
Fyld: 
90 g sukker (godt 1
dl) 
25 g mandler 
1½ dl piskefløde 
1-2 spsk stærk kaffe
Pynt: 
1½ dl piskefløde 
50 g chokolade 
125 g ribs i klaser 
 
* Tilberedning:
1. Findel smørret i melet og kom resten af ingredienserne i. 
Ælt dejen sammen. 
 
2. Aftegn 3 cirkler
på bagepapir lagt på bagepladen, 
hver med en diameter
på 20-22 cm. 
Rul og tryk dejen ud
inden for hver cirkel. 
Bag bundene ved 175
°C i 12-15 min. 
Lad dem svale på
bagerist. 
 
3. Smelt sukkeret
lysebrunt på en pande. 
Kom smuttede,
finthakkede mandler i sukkermassen og 
hæld den straks efter på en oliesmurt bageplade. 
Lad massen blive
kold. 
 
4. Knus nougatmassen
med en kødhammer eller med kagerulle. 
Bland den i den piskede fløde og rør kaffen i. 
 
5. Kom nougatfyldet
mellem kagebundene. 
Pynt kagen med
flødeskum lige før servering og 
drys groftreven
chokolade på. 
Læg ribsklaser eller
anden frugt i kanten rundt. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.