Logo

Dessertsauce med makroner og valnødder - bedst på Kogebog.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dessertsauce med makroner og valnødder - bedst på Kogebog.dk

 
Dessertsaucen er perfekt balanceret og har en skøn cremet konsistens og en fyldig smag og er fx dejlig til frugtsalater, tærter og vindruerand.
Kan nydes af 4 personer.

 
# Ingredienser
2 æg
3 spsk flormelis
1 tsk vaniljesukker
1 bæger cremefraiche 18% (175 ml)
1 bæger cremefraiche 38% (175 ml)
10 let knuste makroner
30 g hakkede valnøddekerner.

 
* Tilberedning
Pisk æg, flormelis og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
Bland cremefraiche i æggemassen.
Tilsæt makroner og valnødder til saucen, lige inden serveringen.

 
Tips:
Saucen kan tilberedes af 18% cremefraiche alene.

 
Se alle de bedste opskrifter med Sauce

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her