Logo

Gelérand med druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gelérand med druer 

 
Gelérand med druer er en enkel dessert som kan laves dagen før servering. Nui hvor smager denne gelerand med grønne druer dog bare fantastisk.
Til 6 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g søde grønne druer
9 blade husblas
½ liter sød hvidvin

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl og del druerne og fjern eventuelle sten.
Læg husblassen i koldt vand 5 min.

 
2. Varm 1 dl af vinen og opløs den udblødte husblas heri.
Bland resten af vinen i.
Hæld lidt af lagen i, så det står ca 1 cm op i en randform.
Lad det stivne, det går hurtigst i køleskab.

 
3. Læg et lag druer på den stivnede gelé med den buede side nedad.
Hæld lidt lage på og lad det stivne.
Læg atter druer og gele og fortsæt til formen er fyldt.

 
4. Dæk formen med folie og sæt den koldt til geleen er helt stiv.
Løsn geleen i kanten med en lille kniv.
Hold formen ganske kort i koghedt vand og vend randen over på et serveringsfad.
Serveres med råcreme, Sabayonnecreme eller flødeskum.

 

Se alle de bedste opskrifter med Vindruer

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her