Logo

Gratinerede figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

Gratinerede figner

 

Gratinerede figner - Luftigt og saftigt: Figner, gratineret med en kvarkcreme

 

Til 2 portioner. Tilberedning: 20 min.

 

# Ingredienser

100 g kvark

1 æggeblomme

25 g smeltet smør

1 brev vaniljesukker

1 spsk sukker

1 tsk Maizena

½ appelsin (økologisk), reven skal af

1 æggehvide

1 nip salt.

1 spsk sukker

4 friske figner

 

* Tilberedning

1. Kvark, æggeblomme, smeltet smør, vaniljesukker, sukker, Maizena og den revne skal af ½ appelsin røres cremet.

Æggehvide piskes stiv med 1 nip salt.

1 spsk sukker piskes i - Pisk videre i 1-2 minutter.
Vend den piskede æggehvide forsigtigt i kvarkmassen.

 

2. Figner skylles, skæres i kvarte og fordeles i et lille ildfast fad eller et lille gratinfad.

Kvarkcremen fordeles over fignerne med en teske.

 

3. Fadet sættes på en kold plade på 2, rille fra oven i den forvarmede ovn, og retten gratineres ved 220 °C i 10-15 minutter, (Varmluft kan ikke anbefales.)

Gratinen serveres, så snart den er smukt brunet.

 

Energi pr. portion: 356 kcal. (1490 kj) 12 g protein, 15 g fedt, 43 g kulh.

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her