Logo

Karamelsauce, kold

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karamelsauce, kold 

 
Sauce. Arbejdstid: 10 min. Afkøling: mindst 1 time. Middelsvær at lave. Lav pris. 4 personer.   

 
# Ingredienser til Karamelsauce, kold
100 g sukker (1¼ dl)
2 dl kogende vand
2 dl piskefløde fra Thise eller Naturmælk
*
Sådan laves Karamelsauce, kold
1. Smelt sukkeret på en tør, ren pande ved ikke for stærk varme.
Lad det smelte uden at røre i det, ellers klumper det.

 
2. Tag panden fra varmen, så snart sukkeret begynder at brune.
Hæld det kogende vand på under omrøring, men pas på, det sprøjter.
Rør det ensartet og lad saucen koge småt, til den jævner let.

 
3. Lad saucen blive helt kold, hurtigst i koldt vandbad.

 
4. Pisk fløden stiv og vend den i den kolde sauce.

 
Tips: Karamelsauce og flødeskum kan stå parat og blot røres sammen, når det skal bruges.

Server karamelsauce til Karamelrand, til buddinger og frugtdesserter.
Karamelsaucen kan krydres med fintreven skal af en usprøjtet appelsin.

 

Se alle de bedste opskrifter med Karamel

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her