Logo

Kefirsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kefirsorbet 

 
Mellemret. Arbejdstid: 10 min. Kogetid, sukkerlage: 5 min. Frysning: 3-4 timer. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet 8 personer.

 
# Ingredienser til Kefirsorbet
60 g sukker (¾ dl)
½ dl vand
5 dl kefir
Form: 1 l
*
Sådan laves Kefirsorbet
1. Kog sukkeret op med vandet, til det er opløst.
Lad lagen blive helt kold.

 
2. Bland sukkerlagen med den kolde kefir, hæld blandingen i formen og sæt den til frysning.
Rør af og til i begyndelsen og husk at skrabe siderne fri for is, ellers fryser sorbeten flaget eller nålet.

 
3. Rør den frosne sorbet igennem.
Server straks i stærkt afkølede glas.
Er den for hårdt frosset, må den stå ude, til den kan piskes igennem, og kort i fryser igen.

 
Tips: Sorbeten her er tænkt som »pause« efter anden eller tredje ret (lige før hovedretten) i en længere menu.
Sorbeten kan dog også spises som dessert.
Tilsæt da søde smagsstoffer som fx 1 tsk vaniljesukker, 1 dl purerede abrikoser, jordbær eller hindbær.
Holdbarhed i fryser: 1-2 måneder.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kefir

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad tror du mest på?





Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her