Logo

Kolde cremesaucer - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kolde cremesaucer - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
Prøv vores lette opskrifter på cremesauce med tykmælk eller ymer/ylette. Brug dem til henkogte frugter, frugtsalat eller frugttærter – det er bare godt

 
# Ingredienser
 
med tykmælk (6 pers.)
4 æggeblommer
4-5 spsk flormelis
korn af 1 stang vanilje
2 dl tykmælk/A38
2 dl piskefløde

Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn til en luftig æggesnaps.
Bland tykmælken i æggemassen.
Pisk fløden stiv, og vend den i cremen lige før serveringen.
Server cremesaucen til henkogte frugter, frugtsalat eller frugttærter.

 
med ymer/ylette (4-6 pers.)
3 dl ymer eller ylette naturel
1 tsk vaniljesukker
1 spsk sukker
1 dl piskefløde

Bland ymer med vaniljesukker og sukker.
Pisk fløden stiv og vend den i ymeren.
Sæt ymercremen i køleskab til serveringen.
Serveres som ovenfor.

 
Se de bedste opskrifter med cremesauce

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her